perjantai 19. lokakuuta 2012

Tuoretortellinit ja pestotomaattikastike

- neljälle
- valmistusaika noin 15 minuuttia
- yksi ruokalistan "einespäivistä"; tosin tässäkin einestä vähän tuunataan
- jos et halua syödä eineksiä, sinulle todennäköisesti jäi eilistä ruokaa yli, joten voit yhtä hyvin lämmittää sitäkin

Ainekset:

- 500 g (2 pakettia) tuoretortellineja, esim. kinkku- tai juustotäytteisiä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 rkl vihreää pestoa

Valmistusohjeet:

Laske tortellinikattila lähes täyteen vettä ja laita se liedelle kuumenemaan. Odottaessasi veden kiehumista, kiehauta pienemmässä kattilassa tomaattimurska. Kun murska kiehuu, nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon pesto. Anna kastikkeen hautua kannen alla.
Tässä vaiheessa tortellinien keitinvesi kiehunee jo. Keitä tortelllinipakkauksen ohjeen mukaan eli 2-5 min, merkistä riippuen. Älä keitä tortellineja liikaa!
Kaada tämän jälkeen tortellinikattilasta vesi pois. Kaada kattilaan pestotomaattikastike ja sekoita hyvin.

Halutessasi voit raastaa tortellinien päälle parmesanjuustoa.

Annoksessa (ilman parmesanjuustoa) on noin 430 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti