- neljälle
- valmistusaika noin 15 minuuttia
- yksi ruokalistan "einespäivistä"; tosin tässäkin einestä vähän tuunataan
- jos et halua syödä eineksiä, sinulle todennäköisesti jäi eilistä ruokaa yli, joten voit yhtä hyvin lämmittää sitäkin
Ainekset:
- 500 g (2 pakettia) tuoretortellineja, esim. kinkku- tai juustotäytteisiä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 rkl vihreää pestoa
Valmistusohjeet:
Laske tortellinikattila lähes täyteen vettä ja laita se liedelle kuumenemaan. Odottaessasi veden kiehumista, kiehauta pienemmässä kattilassa tomaattimurska. Kun murska kiehuu, nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon pesto. Anna kastikkeen hautua kannen alla.
Tässä vaiheessa tortellinien keitinvesi kiehunee jo. Keitä tortelllinipakkauksen ohjeen mukaan eli 2-5 min, merkistä riippuen. Älä keitä tortellineja liikaa!
Kaada tämän jälkeen tortellinikattilasta vesi pois. Kaada kattilaan pestotomaattikastike ja sekoita hyvin.
Halutessasi voit raastaa tortellinien päälle parmesanjuustoa.
Annoksessa (ilman parmesanjuustoa) on noin 430 kcal.
Tavoitteenani on tehdä oman perheeni arkiruokailu mahdollisimman helpoksi. Avuksi kehitin tämän viiden viikon kiertävän ruokalistan. Blogista löydät kiertävän listan lisäksi helposti kaikkien listalla olevien ruokien valmistusohjeet sekä viikoittaiset ostoslistat, joihin on kirjattu kullakin viikolla ruokiin tarvittavat raaka-aineet. Päälinjana on helppo ja maukas kotiruoka kiireiselle perheelle. Perheessä on kala-allergiaa, siksi kalaruoat puuttuvat.
perjantai 19. lokakuuta 2012
Tuoretortellinit ja pestotomaattikastike
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti