perjantai 19. lokakuuta 2012

Nakkipata

- kuusi isoa tai kahdeksan normaalikokoista annosta (joten nelihenkisessä perheessä tästäkin jää esimerkiksi pakastimeen hätävaraksi pari annosta tai lounaseväät seuraavalle päivälle)
- valmistusaika noin 30 min.

Ainekset:

- 400g täysjyvämakaronia
- 400 g nakkeja
- 1 sipuli
- 1 pussi herne-maissi-paprika -sekoitusta
- 1 purkki tomaattipyreetä
- 1 purkki smetanaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 2 tl timjamia

Valmistusohjeet:

Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan. Kuullota sipulisilppu isossa teflonpannussa tai mieluummin kattilassa. Lisää pilkotut nakit ja ruskista niitä hetki. Lisää herne-maissi-paprika -sekoitus ja anna hautua hetken. Lisää smetana, tomaattipyree ja mausteet. Sekoita. Lisää lopuksi kypsät makaronit ja sekoita hyvin.

Resepti on napattu alun alkaen täältä.

Yhdessä annoksessa on noin 370 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti