- neljälle
- valmistusaika noin 1 h 30 min,
Ainekset:
- 4 marinoitua broilerin reisikoipipalaa
- n. 500 g lanttua
- 6 isoa porkkanaa
- 6 punajuurta
- 2 punasipulia
- 2 tl suolaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 2 tl timjamia
- 2 rkl öljyä (esim. rypsi- tai oliivi)
Valmistusohjeet:
Kuori juurekset ja sipuli ja leikkaa ne lohkoiksi.
Levitä lohkot leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja ripottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia.
Valele päälle öljy ja sekoita, jotta juurekset maustuvat kauttaaltaan.
Aseta broilerinkoivet juuresten päälle.
Paista 200 asteessa 30 minuuttia, jonka jälkeen 175 asteessa 20-30 minuuttia.
Annoksessa on noin 430 kcal jos syöt broilerin kuorettomana, ja noin 600 kcal jos syöt broilerin kuorineen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti