perjantai 19. lokakuuta 2012

Italialainen kinkkupasta

- neljälle
- valmistusaika noin 20 min

Ainekset:

- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 tomaattia
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 150 g keittokinkkua
- n. 1,5 dl vettä
- n. 300 g spagettia
- n. 1 dl parmesan-juustoa

Valmistusohjeet:

Laita spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Pilko sipulit ja tomaatit. Kuullota öljyssä isolla paistinpannulla tai wokkipannulla tai kattilassa ensin sipuli ja valkosipuli. Lisää n. 1,5 dl vettä ja lisää joukkoon tomaatit. Lisää myös suola ja mustapippuri. Anna muhia hetken miedolla lämmöllä. Lisää sen jälkeen pieneksi pilkottu keittokinkku.
Spagetin kiehuttua poista keitinvesi ja nostele spagetti sipuli-tomaatti-kinkkuseokseen. Sekoita hyvin. Tarjoa paremesanjuuston kanssa.

Helppo, nopea ja todella herkullinen arkiruoka!

Yhdessä annoksessa on noin 400 kcal.

ps. Toimii hyvin myös ilman kinkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti