sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Italianpata

- kuudelle
- valmistusaika noin 30 minuuttia

Ainekset:

-  1 sipuli
-  400 g naudanjauhelihaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 tölkkiä tomaattimurskaa
- 1 pieni purkki (35 g ) tomaattipyreetä
- 2 tl kuivattua oreganoa
- 2 tl kuivattua basilikaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 1 lihaliemikuutio
-  2 dl vettä
- 2 dl tummaa lyhyttä spagettia
- 200 g herne-maissi-paprika -pakastetta

Valmistusohjeet:

Kuullota paksupohjaisessa kattilassa sipuli ja ruskista jauheliha. Lisää valkosipuli, tomaattimurska, tomaattipyree, mausteet ja lihaliemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää sekaan vesi ja spagetti ja keittele kunnes spagetti on kypsynyt. Laita mukaan herne-maissi-paprikaseos ja kiehauta.

Yhdessä annoksessa on noin 350 kcal.

Nappasin ohjeen täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti