perjantai 19. lokakuuta 2012

Chilinen linssikeitto

- neljälle
- valmistusaika noin 1 h

Ainekset:

- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tölkki tomaattimurskaa (chilimaustettua)
- 2 dl punaisia linssejä
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohjeet:


Kuullota sipulisilppu ja valkosipulinkynnet öljyssä.
Lisää tomaattimurska.
Lisää huuhdellut linssit seokseen.
Lisää vesi, suola ja mustapippuri.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
Surauta keitto sileäksi sauvasekoittimella. Anna vielä kiehua noin 15 min.
Vinkki: Voit vaihdella keiton makua valitsemalla erilaisia maustettuja tomaattomurskavaihtoehtoja
Yhdessä annoksessa on noin 190 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti