perjantai 2. marraskuuta 2012

Värikäs homejuusto-broilerivuoka

- kuudelle
- valmistusaika noin 1 h 40 min

Ainekset:

- 1 kg peruna-juuressekoitusta (pakaste)
- 350 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
- 150 g murennettua sinihomejuustoa
- 2,5 dl ruokakermaa
- 1 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- margariinia tai öljyä voiteluun


Valmistusohjeet:

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele iso uunivuoka margariinilla tai öljyllä. Sekoita isossa kulhossa peruna-juuressekoitus, broilersuikaleet ja homejuustomurut ja kumoa seos uunivuokaan. Sekoita ruokakerma, maito ja suola keskenään ja kaada seos vuokaan muiden ainesten päälle. Pasita 200 asteessa noin 1 h 30 min. Tarkista kypsyys broilerin perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti