lauantai 10. marraskuuta 2012

Jauhelihakeitto

- neljälle tosi nälkäiselle, kuudelle normaalinälkäiselle
- valmistusaika noin 1 h

Ainekset:

- 400g jauhelihaa
- 6-8 perunaa
- 1-2 pussia (a' 200g) keittojuureksia (pakaste)
- lihaliemikuutio
- 1-2 tl suolaa
- 10 pippuria
- n. 8 dl vettä


Valmistusohjeet:

Kuori perunat ja pilko ne kohtalaisen kokoisiksi paloiksi. Laita ne kattilaan ja kaada mukaan vesi. Aseta liedelle kiehumaan. Ruskista samalla jauheliha paistinpannulla. Kun perunat ovat lähes kypsät, lisää joukkoon keittojuurekset. Kun vesi taas kiehuu, lisää myös jauheliha. Lisää myös lihaliemikuutio, suola ja pippurit. Anna kiehua hiljalleen vielä 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti