torstai 15. marraskuuta 2012

Soijarouhepasta

- neljälle
- valmistusaika noin 45 min


Ainekset:

- 2 dl tummaa soijarouhetta
- 1 dl vettä
- 1 purkki tomaattimurskaa
- 1-2 sipulia
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 2 tl suolaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 2 tl kuivattua basilikaa
- 2 tl timjamia
- oliiviöljyä

- spagettia


Valmistusohjeet:

Sekoita isossa kulhossa soijarouhe, vesi, tomaattimurska, suola, mustapippuri, basilika ja timjami. Anna turvota vähintään 15 minuuttia (saa turvota ja maustua rauhassa tunninkin, jos on aikaa).
Laita spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuullota silputtu sipuli ja valkosipulin kynnet isolla paistinpannulla reilussa tilkassa oliiviöljyä. Lisää päälle turvonnut soijarouhekastike ja paista kypsäksi.
Tarjoile spagetin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti